IZRADA WEB STRANICA
OGLAŠAVANJE

movens.info

 
Bookmark E-mail
apartmani hrvatska ENGLISH appartamenti croazia ferienwohnungen kroatien apartmaji hrvaško apartmany chorvatsko apartmanok horvatorszag appartements croatie apartamenty chorwacja apartamentos croacia apartments croatia
HOLIDAY IN CROATIA  •   PRIVATE ACCOMMODATION  •   APARTMENTS FOR RENT IN CROATIA  •   BOOKING  •   LAST MINUTE ACCOMMODATION

OGLAŠAVANJE NA MOVENS.INFO

MOVENS.INFO je portal za oglašavanje turističke ponude u Hrvatskoj, koji uspješno djeluje već preko 5 godina i prezentira oko 7700 smještajnih jedinica u više od 300 destinacija.

Pored našeg standardnog oglašavanja turističke ponude, nudimo Vam ograničeni broj ekskluzivnih pozicija na kojima možemo postaviti atraktivne bannere (slikovno-tekstualne oglase) uz vrlo povoljnu cijenu.
Klikom na banner otvara se nova stranica na adresi po želji korisnika (obično privatna web stranica). Oglasi se postavljaju na 365 dana.
Oglasi su vezani za izabrano mjesto (destinaciju). Okomiti banneri se i ponavljaju se na 1-20 stranica ovisno o tome koliko stranica imamo u ponudi smještaja. Prikaz oglasa je na stranicama na svih 11 dostupnih jezika, a cijenu definira veličina bannera.

Banner ćemo besplatmo izraditi u suglasnosti sa korisnikom, prema dostavljenom sadržaju (tekstu i slikama). Cijena prikazivanja za godinu dana (bez ograničenja klikova) je ovisna o poziciji bannera.

VODORAVNI BANNER (680x80) .... 600 kuna (PDV uključen)
OKOMITI BANNER (160x600) ......... 900 kuna (PDV uključen)

PRIMJER OGLASA MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

PROVJERA SLOBODNIH POZICIJA

Oglasi su povezani sa odabranom destinacijom. Da bi provjerili da li su oglasne pozicije slobodne, molimo Vas da odaberete mjesto uz koje želite prikazati Vaš oglas.VODORAVNI BANNER (680x80) 

OKOMITI BANNER (160x600)      


Ako želite ugovoriti oglašavanje na našem portalu, molimo da odaberete tip oglasa (okomiti ili vodoravni), mjesto uz koje će se oglasi prikazivati, adresu Vaše web stranice koju će otvarati klik na banner, te da navedete osnovne podatke potrebne za kreiranje reklamnog bannera. U odgovoru ćemo Vam dostaviti prijedlog izgleda oglasa i uvjete oglašavanja.
BRELA CROATIA
VILLA RUŽMARIN
www.villa.ruzmarin.com
Ovakav oglas možete za manje od 10 minuta BESPLATNO postaviti na atraktivnoj poziciji ako već ne postoji komercijalni oglas.
PROVJERITE!
 


M O V E N S
WEB PAGE FOR PROMOTION OF TOURIST OFFER

CROATIA
Jeretova 11
21000 Split

Tel.      +385 21 468 121
GSM     +385 91 175 7594
E-mail:  info@movens.info