Vila AURORA
SLIKA1 Vila Aurora smještena je na južnoj strani otoka Čiova u mirnoj uvali Mavarštica u Okrugu Gornjem. Renovirana 2013, nudi 2 moderno uređena apartmana,200m udaljena od mora. Svaki apartman ima poseban ulaz, veliku terasu s ležaljkama i prekrasnim pogledom na more i okolne otoke. Prekrasne betonske, šljunčane i kamene plaže su udaljene samo desetak minuta hoda. Gostima je na raspolaganju WI-FI, klima uređaj, parkiralište, grill i vrt od 900m2 sa bujnim mediteranskim raslinjem.

U blizini je ronilački klub i teniski tereni. Pošta ambulanta i trgovina su oko 1000m udaljeni od apartmana. Plaža u Okrugu nudi raznovrsnu zabavu, igralište za djecu, tobogan, sportove na moru...Tu je i nekoliko kafe barova i restorana s bogatom gastronomskom ponudom mediteranskih specijaliteta.

Grad Trogir uvršten u UNESC-ov popis spomenika je 6 km udaljen od apartmana. Trogir je jedan od najbolje sačuvanih romaničko-gotičkih i renesansnih gradova u Europi. Trogir je grad muzej i oduševit će Vas svojim uskim ulicama, kamenim zidinama, kulama, i bogatom spomeničkom baštinom. Grad Trogir i Čiovo povezuje most.

SLIKA1 Idete li dalje dolazite do Okruga Gornjeg koji je popularno turističko naselje smješteno na južnoj strani otoka Čiova. Okrug Gornji je 4km udaljen od Trogira i 10-tak km od međunarodne zračne luke. U blizini je i grad Split, također UNESC-ov grad, zatim slapovi rijeke Krke i brojni otoci, sve atraktivne destinacije za jednodnevne izlete.

Posjetite nas i otkrijte ljepotu prirode i provedite nezaboravno ljetovanje u našim apartmanima u Mavarštici u Okrugu Gornjem.